Word lid – Doe een gift

"Onze maatschappelijke taak is relevanter dan ooit."

- Agnes Wené, algemeen directeur Vogelbescherming Vlaanderen

 

Je kan Vogelbescherming Vlaanderen en dus de wilde dieren op allerlei manieren steunen.

  • Word lid en geef ons meer slagkracht.
  • Doe een gift of schenking.
  • Koop een cadeaubon en geef een origineel, duurzaam en betekenisvol cadeau.
  • Neem Vogelbescherming Vlaanderen op in je nalatenschap.

Voor lidmaatschappen, giften en cadeaubonnen kan je terecht in onze webshop. Voor legaten en schenkingen vanaf 1.000€ kan je onze Algemeen directeur Agnes Wené contacteren.

Ga naar de webshop

 

Jouw ledenvoordeel

Geen Vogelbescherming Vlaanderen zonder onze leden. We verwelkomen jou heel graag in onze favoriete club.

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen krijg je ….

  • Onze maximale inzet om wilde dieren te laten floreren. Via campagnes, acties, punten op de beleidsagenda en juridische interventies.
  • 4 keer per jaar ons magazine Mens & Vogel. In je brievenbus of mailbox, jij kiest of je voor print of digitaal gaat (zet je keuze in het veld ‘opmerkingen’).
  • Digitale informatiebrochures over bijvoorbeeld de huismus en 12 tips voor een biodiverse tuin. Download ze via onze website of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox.
  • Ledenkorting bij geselecteerde partners zoals Vivara, Lannoo uitgeverij, Swarovski en Ray en Jules. We zijn volop in gesprek om dit lijstje aan te vullen voor jou. Bij jouw welkomstpakketje ontvang je alle kortingscodes voor de komende maanden.

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen steun je ook de opvangcentra voor wilde dieren (VOC’s). Via collega Karlijn krijgen de VOC’s van ons immers alle mogelijke steun op inhoudelijk en praktisch vlak. En je steunt de Kerkuilwerkgroep via de jaarlijkse financiële bijdrage die ze van ons ontvangen. Wil je graag lid worden van een VOC of de Kerkuilwerkgroep? Je vindt alle rechtstreekse links op onze website.

Word nu lid

Je wordt lid voor 26€ per jaar. Dat kan op eender welk moment voor de komende 12 maanden.
In diezelfde webshop kan je ook je lidmaatschap hernieuwen voor de komende 12 maanden.

Word lid

 

Woon je in het buitenland? Ook dan ben je als lid welkom. We bezorgen je de Mens & Vogel heel graag digitaal. Liever op papier? Voor 18.5€ per jaar – de werkelijke kost van verzending – sturen we hem op naar een andere EU-lidstaat. Contacteer ons hiervoor.

Welkom in de ledenclub van Vogelbescherming Vlaanderen!

Geef een lidmaatschap cadeau

Waarom ook niet eens een origineel cadeau geven aan een vriend, familielid, collega of buur? Kies voor een cadeaubon en maak iemand voor een jaar lid van Vogelbescherming Vlaanderen.

Bestel een cadeaubon

 

Teken in op één van onze bedrijfspakketten

Op zoek naar een duurzaam cadeau voor je medewerkers? We werken aan een aantal pakketten op maat van bedrijven. Tekent jouw bedrijf in op één van onze 3 bedrijfsformules? We lichten graag ons winterkoning-, egel- of torenvalkabonnement toe. Wil je liever een abonnement op maat? Ook dat kan.

Contacteer collega Sam voor meer info.

Doe een gift

Je kan ook een gift doen via de webwinkel van Vogelbescherming Vlaanderen. Op die manier geef je onze projecten een extra financiële steun. Voor giften van 40€ of meer krijg je in het daaropvolgende jaar een fiscaal attest.

Doe een gift

 

 

Word lid en steun ons

Vanaf € 26 per jaar help je onze inheemse wilde soorten beschermen. En daar krijg je veel voor terug.

Steun ons

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte