Lidmaatschap

Word lid

Geen Vogelbescherming Vlaanderen zonder onze leden. We verwelkomen jou heel graag in onze favoriete club.

Jouw ledenvoordeel

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen krijg je ….

  • Onze maximale inzet om wilde dieren te laten floreren. Via campagnes, acties, punten op de beleidsagenda en juridische interventies.
  • 4 keer per jaar ons magazine Mens & Vogel. In je brievenbus of mailbox, jij kiest of je voor print of digitaal gaat (zet je keuze in het veld ‘opmerkingen’).
  • Digitale informatiebrochures over bijvoorbeeld de huismus en 12 tips voor een biodiverse tuin. Download ze via onze website of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox.
  • Ledenkorting bij geselecteerde partners zoals Vivara, Lannoo uitgeverij, Swarovski en Ray en Jules. We zijn volop in gesprek om dit lijstje aan te vullen voor jou. Bij jouw welkomstpakketje ontvang je alle kortingscodes voor de komende maanden.

Als lid van Vogelbescherming Vlaanderen steun je ook de wildopvangcentra die van ons alle mogelijke steun krijgen op inhoudelijk en praktisch vlak. En je steunt de Kerkuilwerkgroep via de jaarlijkse financiële bijdrage die ze van ons ontvangen. Wil je graag lid worden van een wildopvangcentrum of de Kerkuilwerkgroep? Je vindt alle rechtstreekse links op onze website.

Word nu lid

Je wordt lid voor 26€ per jaar. Dat kan op eender welk moment voor de komende 12 maanden.
In diezelfde webshop kan je ook je lidmaatschap hernieuwen voor de komende 12 maanden.

Ga naar de webshop

 

Woon je in het buitenland? Ook dan ben je als lid welkom. We bezorgen je de Mens & Vogel heel graag digitaal. Liever op papier? Voor 18.5€ per jaar – de werkelijke kost van verzending – sturen we hem op naar een andere EU-lidstaat. Contacteer ons hiervoor.

Welkom in de ledenclub van Vogelbescherming Vlaanderen!

Word lid en steun ons

Vanaf € 26 per jaar help je onze inheemse wilde soorten beschermen. En daar krijg je veel voor terug.

Steun ons

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte